abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Icoane pentru bolnavii din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane cu Dizabilități din Abrud

Icoane pentru bolnavii din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane cu Dizabilități din Abrud

Publicat în 27.04.2019 la ora 9:20

În Săptămâna Mare, Societatea Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Alba Iuliei a oferit tablouri și icoane celor 50 de beneficiari ocrotiți în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane cu Dizabilități Abrud (CIAPAD), aflat în structura DGASPC Alba, încercând să aducă alinare, un strop de bucurie și o rază din lumina credinței cu prilejul sărbătorilor pascale.

„Paștele este cea mai importanta sărbătoare anuală creștină, iar o vorbă veche spune că omul bun se vede după chip, dar mai ales după fapte, iar o zi nu poate fi perfectă până nu faci ceva pentru o persoană care nu va putea niciodată să te răsplătească. Sunt persoane în jurul nostru pentru care implicarea în ajutarea sau alinarea nevoilor celor din jur a devenit un mod de viață, în care valorile creștine se împletesc, firesc și simplu, cu principiile umanitare. Astfel de persoane sunt doamnele din Societatea Femeilor Ortodoxe. Direcția Generală de Asistența Socială și Protecția Copilului Alba mulțumește Societății Femeilor Ortodoxe pentru gestul făcut care a adus lumina sărbătorilor pascale în sufletele beneficiarilor CIAPAD Abrud și le urează mult succes în activitățile viitoare”, a declarat Valentin Frăcea, directorul general al DGASPC Alba.

Acest articol a fost citit de 58 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.