abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Furnizarea apei potabile a fost sistată temporar în orașul ABRUD. Vezi detalii

Furnizarea apei potabile a fost sistată temporar în orașul ABRUD. Vezi detalii

Publicat în 04.08.2017 la ora 11:59

Seceta prelungită generează din nou restricții în furnizarea apei potabile, la Abrud. Reprezentanții APA CTTA au transmis că debitele văilor și a izvoarelor au scăzut drastic, astfel apa va fi sistată temporar vineri, între orele 12.00 – 16.00, dar și pe timp de noapte, între orele 23.00 – 05.00.

SC APA CTTA SA ALBA vă informează că, urmare a secetei și a  lipsei precipitațiilor din ultima perioadă, debitele văilor Buninginea și Cernita, precum și a izvorului Vulcan au scăzut drastic, ceea ce ne obligă la întreruperea furnizării apei potabile în orașul Abrud începând de astăzi 04.08.2017 între orele 12.00-16.00 și 23.00-05.00. În functie de rezervele de apă acumulate, acest program poate suferi modificări ulterioare. Recomandăm un consum rațional al apei potabile în această perioadă.Vă mulțumim pentru înțelegere!” au transmis reprezentanții societății care furnizează servicii de apă și canal în județul Alba, APA CTTA.

Locuitorii din oraşul Abrud simt pe propria piele efectele secetei în fiecare an, când în loc de apă primesc „aer” la robinete.

 Orașul Abrud din Munții Apuseni are aproape 5.000 de locuitori.

Acest articol a fost citit de 378 ori

2 Comentarii la Furnizarea apei potabile a fost sistată temporar în orașul ABRUD. Vezi detalii

 1. MARIA Răspunde

  04.08.2017 la 14:07

  NU este apa in orasul Abrud datorita incompetentei. Nu este admis ca in zona de munte sa se intimple asa ceva, nu sunt in stare sa faca un proiect din fonduri europene cu au facut ce-i de la Primaria Bucium.
  Mentionez ca apa nu este potabila a curs apa industriala la robinete si noi o platim ca apa potabila.

 2. Mirela Răspunde

  04.08.2017 la 16:53

  Cei de la Apa CTTA ar trebui să se sesizeze şi cu privire la facturile umflate pe care le plătesc localnicii, mai bine spus acele “pierderi”. Nu înteleg, de ce mai avem apometre? E JALEEEEE!!! Luați măsuri, altfel vă treziți ca nu mai platim apa!!! În perioada aceasta sper ca nu plătim apă potabilă, e numai mâl. Aşa e în zonă de munte, fără apă! Bine că au cei de la câmpie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.