abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Femeie din comuna Mogoș sfâșiată de propriii câini

Femeie din comuna Mogoș sfâșiată de propriii câini

Publicat în 19.07.2015 la ora 23:22

caini_raiO femeie din comuna Mogoș, județul Alba, a murit în cursul zilei de ieri, după ce a fost mușcată de propriii câini de pază pe care îi ținea în curtea casei unde avea domiciliul.

În urma necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă și a survenit ca urmare a hemoragiei masive. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba, o femeie născută în anul 1939 din satul Cristești, comuna Mogoș, a decedat sâmbătă din cauza plăgilor cauzate de mușcătura canină.

Vârstnica trăia singură și era vizitată de nepoți care nu domiciliază în aceeași localitate. Potrivit unor informații, femeia și-a găsit sfârșitul după ce ar fi încercat să salveze o găină din ghearele animalelor. Vârstnica ar fi văzut cum câinii, cel mai probabil din rasa ciobănesc românesc mioritic, pe care-i avea pentru paza casei si a animalelor, au atacat o găină. Baticul femeii era la câțiva metri de cadavru, iar împrejur s-au găsit mai multe pene.

Vecinii spun că era o femeie harnică care își vedea zilnic de treburile gospodărești. Animalele pe care le creștea îi aduceau un venit în plus, pe lângă pensie.

Cazul a fost semnalat de vecini prin 112. O echipă de medici a sosit la locul tragediei însă femeie era deja decedată. Nu se știe dacă a fost atacată de 2, 3 sau 4 câni – IPJ Alba a confirmat că nu a fost doar unul.

Poliția a deschis o anchetă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 289 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.