abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Femeie de 27 de ani amendată de jandarmi după ce i-a amenințat și înjurat pe profesorii Școlii Primare din Gura Roșiei

Femeie de 27 de ani amendată de jandarmi după ce i-a amenințat și înjurat pe profesorii Școlii Primare din Gura Roșiei

Publicat în 21.09.2016 la ora 14:02

jandarmi-amendaIntervenția promptă a jandarmilor din Roșia Montană a readus liniștea în incinta unei instituții de învățământ primar din localitate, după ce mătușa unei eleve a școlii a proferat injurii și a folosit expresii vulgare, tulburând ordinea publică.

Incidentul s-a petrecut marți, 20 septembrie, la ora 12.00, când o femeie identificată ca fiind C.L. (27 ani) a intrat în incinta Școlii Primare Gura Roșiei pentru a-și lua nepoata acasă, însă în mod spontan și fără niciun motiv întemeiat a început să provoace scandal și să aducă injurii cadrelor didactice. Totul s-a întâmplat în prezența elevilor și părinților acestora, femeia provocând indignarea celor de față prin expresiile vulgare folosite.

Având în vedere că femeia nu a încetat proferarea de injurii, la insistențele cadrelor didactice, directorul instituției de învățământ a solicitat telefonic prezența forțelor de ordine.

La fața locului a intervenit un echipaj de jandarmerie, moment în care C.L. s-a calmat, însă în conformitate cu prevederile legale a fost sancționată contravențional cu amendă.

Acest articol a fost citit de 200 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.