abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Sport » Echipa școlii gimnaziale „Avram Iancu” din Abrud s-a calificat în finala ONSS la fotbal

Echipa școlii gimnaziale „Avram Iancu” din Abrud s-a calificat în finala ONSS la fotbal

Publicat în 01.06.2013 la ora 12:03

Echipa Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” Abrud s-a calificat astăzi în finala Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal ciclul primar (clasele I-IV), de la Călăraşi! Reprezentanţii judeţului Alba au învins cu 2-0 (0-0), goluri marcate de R. Pocol şi Oancea, în semifinale, pe Botoşani şi vor juca pentru medaliile de aur cu Doljul, ce a trecut la penalty-uri de Braşov.

Viitorul-Abrud-finala-onss-fotbal“Încercăm să luăm titlul naţional, dar va fi dificil întrucât Răducu s-a lovit destul de rău la genunchi. Oltenii ne-au pus probleme în grupe, am remizat, însă acum este cu totul alt meci“, a declarat Marius Pocol.

O victorie 3-1 (2-0) cu reprezentanta judeţului Sălaj (goluri marcate de Torockay, Oancea şi R. Pocol), respectiv o remiză, 0-0 cu echipa judeţului Dolj reprezintă rezultatele înregistrate de micuţii moţi, ce au acces astfel în penultimul act. Lotul campioanei din Alba este alcătuit din Paul Cioflica, Radu Bălşan, Emilian Iancu, Aurelian Iancu, Ştefan Torockay, Gabriel Morar, Octavian Burduf, Valentin Oancea şi Răducu Pocol (componenţi ai echipei Viitorul Abrud, antenată de Marius Pocol, ce a jucat finala etapei de zonă la Juniori E, la Tărlungeni).

Acest articol a fost citit de 556 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.