abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Duminică, 4 august 2019: Ziua Minerului – 2019, la Abrud. Vezi programul

Duminică, 4 august 2019: Ziua Minerului – 2019, la Abrud. Vezi programul

Publicat în 02.08.2019 la ora 22:10

După mai bine de o lună de când a avut loc Festivalul – Concurs Național de Folclor „Inimi fierbinți în Țara de Piatră”, la sfârșitul acestei săptămâni va avea loc „Ziua Minerului 2019”, organizată de către S.C. CupruMin S.A. Abrud, ce deține dreptul de exploatare pentru circa 60% din rezervele naturale de cupru ale României și este în subordinea Ministerului Economiei, Come­rțului și Mediului de Afaceri.

De această dată, evenimentul se va desfășura pe Stadionul Cu­prirom de la marginea orașului Abrud, cu începere de la ora 14.00, atunci când la des­chiderea festivă se va intona „Imnul Minerilor”, iar ceva mai târziu, în jurul orei 17:45, va fi prezentată semnificația Zilei Minerului de către un reprezentant al societății organizatoare.

Programul folcloric din cadrul evenimentului cuprinde numeroși artiști locali acompaniați de Grupul Dor, ansamblul Brădeana, Ansamblul „Țarina” Cupru Min Abrud, Mirela Mănescu, Nicolae Tuhuț, formația „Țara Moților”, iar seara, de la ora 18.00, vor cânta numeroși invitați: Ioan Bocșa, Veta Biriș, Sebastian Stan, Carmen Ștrețco, frații Chindriș, Adina Roșca & Doinaș, Crina Prața, Adriana Irimieș, acompaniați de orchestra profesionistă „Cunună Transilvană” din Cluj Napoca.

Programul serii este dedicat tinerilor, care vor putea urmări, cânta și dansa alături de DJ Jamaica, Claudia Pavel, Mellina și James Aki, „Ziua Minerului 2019” de la Abrud încheindu-se în jurul orei 23.00, atunci când este programat pentru toți un foc de artificii.

Conducerea Cupru Min SA Abrud invită la „Ziua Minerului 2019” pe toți actualii angajați și foștii salariați ai societății, să petreacă împreună cu această ocazie.

Ovidiu CULDA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 196 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.