abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Duminică, 3 septembrie 2017 – „Ziua Minerului” la Roșia Montană

Duminică, 3 septembrie 2017 – „Ziua Minerului” la Roșia Montană

Publicat în 02.09.2017 la ora 23:15

Comuna Roșia Montană închide seria manifestărilor câmpenești, desfășurate în acest an, organizând duminică, 3 septembrie 2017, cu începere de la ora 16.00, o nouă ediție a „Zilei Minerului”.

Evenimentul organizat de către Primăria și Consiliul Local Roșia Montană se desfășoară pe stadionul ,,Minerul” din centrul localității, fiind a doua serbare a comunei Roșia Montană din 2017, după ce, pe 15 august, în satul Cărpiniș, a avut loc tradiționalul festival ,,Mărie, dragă Mărie”.

În programul ,,Zilei Minerului” de duminică se află numeroși interpreți de muzică populară din Țara Moților, printre care se regăsesc Cătălina Bichiu, Izabela Sicoe, Giorgiana Șuluțiu, Alexandra Creț, Daria Dandea, Alin Bocșa, Marinel Jeflea, Nelu Roman, Neluțu Narița, ce vor fi acompaniați de formația condusă de Alin Joldeș, precum și câțiva invitați din alte zone ale țării: Gianina Gavrilă, Ionela Pascu și Aurel Șuteu.

Organizatorii au pregătit și pentru tineri mai multe momente artistice de dansuri și muzică ușoară, pentru aceștia evoluând pe scenă dansatorii din Trupa Zumba, MC Jamaika, iar marele vedete ale serii sunt artiștii binecunoscutei formații de muzică house și pop Deepcentral.

Ovidiu CULDA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 230 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.