abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Dr. Ovidiu Cărpinean – confirmat director medical la Spitalul Orăşenesc Abrud

Dr. Ovidiu Cărpinean – confirmat director medical la Spitalul Orăşenesc Abrud

Publicat în 07.09.2017 la ora 10:00

Vineri, 1 septembrie 2017, dr. Ovidiu Cărpinean a promovat concursul organizat de Spitalul Orășenesc Abrud pentru ocuparea funcţiei de director medical, în conformitate cu prevederile Ordinului MSP nr. 284/2007, fiind singurul candidat pentru acest post, ne-a declarat ec. Ionela Anca, managerul unității spitalicești.

Concursul a constat în 3 probe, prima fiind eliminatorie: lucrare scrisă de verificare a cunoștințelor din legislația specifică postului, susținerea proiectului de management și interviul de selecție. Practic, dr. Ovidiu Cărpinean a fost confirmat în această funcție pentru încă 3 ani, el aflându-se la conducere din această postură din anul 2014. El este medic specialist ORL și își desfășoară activitatea în Compartimentul ORL al Spitalului Orășenesc Abrud. Pe de altă parte, luni, 4 septembrie 2017, la ora 10.00, va avea loc concurs/examen, pentru ocuparea a 11 posturi vacante de medici specialiști cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, conform prevederilor Ordinului MS nr. 869/2015. Este vorba despre câte un post de medic specialist pediatrie, chirurgie generală, anestezist (ATI), radiologie imagistică medicală, medicină internă, dermatovenerologie, obstetrică ginecologie, neonatologie, epidemiologie, urgenţă (la camera de gardă) și un medic specialist laborator.

Concursul constă în analiza activității profesionale și științifice pe baza documentelor depuse la dosarul de înscriere, o probă scrisă de 3 ore și o probă clinică sau practică. La fiecare probă candidații trebuie să obțină minimum 60 de puncte. Vor fi declarați promovați candidații care vor fi obținut cel puțin 120 de puncte, posturile urmând să fie ocupate conform opțiunilor exprimate la înscriere și în ordinea descrescătoare a punctajelor.

Robert GHERGU

Acest articol a fost citit de 450 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.