abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Dosar penal pentru un tânăr băut din Abrud după ce și-a împins mașina în albia râului „Valea Abrudel”

Dosar penal pentru un tânăr băut din Abrud după ce și-a împins mașina în albia râului „Valea Abrudel”

Publicat în 29.07.2015 la ora 13:01

EtilotestÎn seara zilei de ieri,  28 iulie 2015, poliţiştii din Abrud au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Alba, “F.A., un tânăr de 20 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, a încercat să traverseze podul pietonal care face legătura între D.N. 74 şi strada Aleea Copiilor din Abrud, însă datorită îngustimii podului, la un moment dat, autoturismul a rămas suspendat. Şoferul a încercat să-l împingă dar l-a răsturnat în albia râului „Valea Abrudel”.

Poliţiştii ce au intervenit pentru soluţionarea evenimentului rutier, au constatat că tânărul conducător auto emana halenă alcoolică şi i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă tânărul a refuzat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337, alin. 1, din Codul Penal.”

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 703 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *