abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Economie » Consulting For Wood anunță suplimentarea locurilor de muncă disponibile la fabrica pe care o deține în orașul Abrud

Consulting For Wood anunță suplimentarea locurilor de muncă disponibile la fabrica pe care o deține în orașul Abrud

Publicat în 28.09.2016 la ora 18:24

fabrica-volaneÎn orașul Abrud vor fi înființate câteva sute de noi locuri de muncă la fabrica de volane și airbag-uri ce funcționează în clădirea fostei Filaturi de Bumbac, situate pe str. Avram lancu nr. 2, ne-a declarat primarul abrudean Nicolae Simina.

Fabrica producătorului de componente auto Consulting For Wood S.R.L. (CFW), care activează în industria automotive din anul 2013, a avut în vară 260 de angajaţi, dar investitorul și-a anunțat, atunci, intenția de a suplimenta personalul cu până la 800 de salariați, în vederea extinderii producției.

Angajările au început, iar investitorul mai are nevoie de câteva sute de persoane. CFW are două puncte de lucru, în orașul hunedorean Brad și la Abrud, fiind furnizor pentru Autoliv Romania, lider mondial în producţia de sisteme de siguranţă auto, având ca obiect de activitate îmbrăcarea volanelor în piele, sortare şi inspecţie componente pentru airbag-uri.

„Fabrica de componente auto care a demarat anul trecut, în luna octombrie, producția la Abrud, reprezintă o șansă pentru locuitorii orașului de a avea un loc de muncă stabil și bine plătit. Din discuțiile purtate cu reprezentanta investitorului, doamna Cosmina Mărcuș, rezultă că proiectele pe care firma le are în desfășurare se întind pe o perioadă de timp nedeterminată, ceea ce oferă angajaților siguranța locului de muncă. Viitorii angajați vor avea contracte pe perioadă nedeterminată cu perioadă de școlarizare şi integrare pe post și vor lucra într-un mediu permisiv și tolerant. Ei vor avea transportul asigurat și vor primi un salariu lunar brut, cu bonusuri de performanţă incluse, de până la 1.850 de lei, iar orele suplimentare vor fi plătite 175%.Totodată, salariații vor beneficia de tichete de masă în valoare de 200 de lei și tichete cadou, bonus de fidelitate proporțional cu perioada lucrată, plus ajutoare sociale pentru diverse evenimente. Toți cei interesați pot depune cererile de angajare în fiecare zi, de luni până vineri, la fabrica de componente auto din fosta Filatură de Bumbac Abrud, între orele 8.30 – 16.00, iar pentru alte informații pot contacta investitorul la numerele de telefon: 0729/321.531, 0731/250.854, 0784/412.151”, a declarat primarul Nicolae Simina.

Acest articol a fost citit de 1336 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.