abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Administrație » Consiliului Local al oraşului Abrud este convocat în prima ședință ordinară din 2014. Vezi ordinea de zi

Consiliului Local al oraşului Abrud este convocat în prima ședință ordinară din 2014. Vezi ordinea de zi

Publicat în 28.01.2014 la ora 18:36

consiliul-local-abrudPrima ședință ordinară din acest an a Consiliului Local al oraşului Abrud se va desfășura joi, 30 ianuarie 2014, începând cu ora 13.00,  în sala de şedinţe ,,Avram Iancu” din cadrul Primăriei orașului Abrud.

Proiectul ordinii de zi cuprinde 12 puncte inițiate de primarul Nicolae Simina, alături de alte probleme curente care vor fi ca de obicei discutate la sfârșitul ședinței.

Printre cele mai importante puncte care sunt supuse dezbaterii și vor trebui aprobate în cadrul acestei ședințe sunt cele referitoare la aprobarea programului de achiziții publice, a bugetului local și a obiectivelor de investiții pentru anul acesta.

Lista întreagă a proiectelor acestei ședințe este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de acţiuni şi lucrări de interes local care urmează a fi prestate de către beneficiarii de ajutor social.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al oraşului Abrud.

3. Proiect de hotărâre privind formularea unei solicitări către Instituţia Prefectului Judeţului Alba, pentru modificarea /completarea alin.2 al art.1 din HGR nr.1256/2008, privind transmiterea unui imobil din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Apărării în domeniul public al oraşului şi administrarea Consiliului local.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractului de închiriere locuinţă pentru Constantin Ilie Bartoc.

5. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de ,,Cetăţean de onoare al oraşului Abrud’’ domnului Jurcă Gheorghe.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual al achiziţiilor publice pentru anul 2014.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unor parcele de teren din imobilul proprietate privată a oraşului, situat în oraşul Abrud, strada Moţilor, numărul 2;

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local pe anul 2014 şi a Listei obiectivelor de investiţii propuse a se realiza în anul 2014.

9. Informare privind modul de soluţionare a petiţiilor pe sem. al II-lea 2013.

10. Raport privind activitatea asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap, desfăşurată în sem. al II- lea din 2013.

11. Raport de evaluare a implementării Legii nr.52/2003, în anul 2013.

12. Raport de evaluare a implementării Legii nr.544/2001, în anul 2013.

– Probleme curente.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 7265 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.