abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Consiliul Director al CAR Credit Teiuș: ”La Abrud este delegată în permanenţă o echipă care clarifică, împreună cu fiecare membru, situaţia fiecărui cont”

Consiliul Director al CAR Credit Teiuș: ”La Abrud este delegată în permanenţă o echipă care clarifică, împreună cu fiecare membru, situaţia fiecărui cont”

Publicat în 28.08.2017 la ora 9:47

Consiliul Director al CAR Credit Teiuș îi anunță pe toți membri săi că a mobilizat resursele umane şi financiare necesare depăşirii cât mai rapide a situației de la Sucursala Abrud.

”Aşa cum s-a anunțat şi în comunicatul nostru de presă anterior, în urma unor controale interne, s-au constatat nereguli în activitatea sucursalei Abrud. Imediat după această constatare, conducerea CAR Credit Teiuş a sesizat organele de poliţie, care au început o anchetă. Aceasta ancheta este în curs şi priveste stabilirea exactă a prejudiciului adus instituţiei şi a celor vinovati.

CAR Credit Teiuş, a mobilizat încă de la apariţia acestei probleme, resurse umane şi financiare necesare depăşirii cât mai rapide a acestei situaţii. O echipă din cadrul CAR Teiuş este delegată în permanenţă la Abrud, pentru a purta discuţii cu fiecare membru şi a clarifica împreună situaţia fiecărui cont care a fost alterat.

CAR Credit Teiuş are deplina capacitate managerială şi financiară pentru a putea trece cu bine peste aceasta situaţie şi a oferi în continuare servicii financiare de bună calitate şi sigure tuturor membrilor.

Menţionăm încă o dată, că aceasta situaţie priveşte numai sucursala Abrud şi că acest lucru nu aduce nicio atingere solidităţii, solvabilităţii şi lichidităţii CAR Teiuş.

Toţi membri noştri pot fi siguri că această situaţie este singulară şi CAR Credit Teiuş, împreună cu organele statului fac eforturi comune pentru clarificarea cât mai rapidă a situaţiei din Abrud. O vom face cu determinare şi suntem convinşi că activitatea noastră şi încrederea dumneavoastră în noi, nu vor fi ştirbite.

Încă o dată, cerem scuze membrilor de la sucursala Abrud pentru neplăcerile provocate”.

Consiliul Director al CAR Credit Teiuş

Acest articol a fost citit de 509 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.