abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Politică » Conform senatorului PNL Teodor Atanasiu, proiectul de lege privind exploatarea de la Roșia Montană va fi respins până la sfârșitul anului

Conform senatorului PNL Teodor Atanasiu, proiectul de lege privind exploatarea de la Roșia Montană va fi respins până la sfârșitul anului

Publicat în 08.11.2013 la ora 15:24

Teodor-Atanasiu-Conferinta-Presa-PNL-Alba-8-11-2013Astăzi, 8 noiembrie 2013, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu a declarat că, cel mai probabil, proiectul de lege privind exploatarea minieră de la Roșia Montană va fi respins de Parlament până la sfârșitul anului.

Potrivit senatorului, parlamentarii liberali care fac parte din Comisia Specială pentru proiectul “Roșia Montană” vor da un vot negativ proiectului de lege privind exploatarea minieră auriferă. Potrivit informațiilor pe care le deține în acest moment, Teodor Atanasiu, a afirmat că toate grupurile parlamentare vor da un vot negativ proiectului de lege amintit.

Teodor Atanasiu: “În aceste condiții, cel mai probabil, acest proiect de lege va cădea. Luni se termină raportul comisiei și apoi va intra în plenul Senatului, în procedură de urgență. Eu zic, că anul acesta vom afla că nu trece acest proiect. Cel puțin în Senat va ajunge și va fi respins până la sfârșitul anului.”

Pe de altă parte, președintele PNL Alba a precizat faptul că liberalii vor iniția un proiect de lege care să reglementeze la modul general exploatările miniere din România și care să nu țănă cont, sau să facă referire expres, la un investitor sau altul.

Acest articol a fost citit de 339 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.