abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Cele mai „făloase” case din Bucium premiate cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Cele mai „făloase” case din Bucium premiate cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Publicat în 18.12.2018 la ora 21:44

Primăria și Consiliul Local Bucium au demarat o nouă ediție a concursului „Cea mai frumoasă casă împodobită de Crăciun”, urmând să fie premiate cele mai „făloase” locuințe pavoazate cu decoraţiuni de zi şi de noapte cu tematică de sărbători de iarnă pentru exterior, indiferent de mărimea casei.

Aceste decoraţiuni trebuie să fie vizibile, să înfrumuseţeze casele şi să atragă atenţia. Laserele sunt acceptate, dacă îndeplinesc aceste condiţii şi sunt însoţite şi de alte decoraţiuni.

Regulamentul este ca și cel de anul trecut, termenul până la care gospodarii trebuie să prezinte pozele cu casele împodobite însoțite de numele de familie și satul din care provin fiind 24 decembrie 2018, în Ajunul Crăciunului.

În 26 – 27 decembrie 2018, membrii comisiei de la Primăria Bucium vor evalua la fața locului casele înscrise în concurs, dar și alte case împodobite, pe care va ajunge să le fotografieze. Evaluarea se face pe baza pozelor sătenilor, juriul ținând cont de estetică, imaginaţie, muncă şi viziune, urmând să decidă câștigătorii în 3 – 4 ianuarie 2019.

Vor fi acordate premii însumând 1.500 de lei: premiul I – 300 de lei, premiul II – 200 de lei, 10 premii speciale – 100 de lei, fiecare, dar și premii surpriză, care vor putea fi ridicate între 4 – 10 ianuarie 2019.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 393 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.