abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » CAR Credit Teiuș: ”Situația creeată la Sucursala din Abrud nu aduce nicio atingere integrității, sau siguranței fondurilor membrilor noștri”

CAR Credit Teiuș: ”Situația creeată la Sucursala din Abrud nu aduce nicio atingere integrității, sau siguranței fondurilor membrilor noștri”

Publicat în 17.08.2017 la ora 14:42

În urma neregulilor sesizate la Sucursala din Abrud, unde mai multe persoane s-au plâns că s-au trezit peste noapte cu datorii mari sau fără bani în conturi, Consiliul Director al CAR Teiuș îi asigură pe toți membri săi că situația este singulară și deja gestionată, astfel că nu aduce nicio atingere integrității sau siguranței fondurilor depuse.

”În urma unor controale interne, s-au constatat nereguli în activitatea desfășurată la sucursala Abrud. Consiliul Director al CAR Credit Teiuș dorește să-i asigure pe toți membri noștri că această situație neplăcută este singulară, ține numai de sucursala din Abrud și este deja gestionată.

De asemenea, îi asigurăm pe toți membri că această situație nu aduce nicio atingere integrității,  sau siguranței fondurilor membrilor noștri. Unitatea are deplină capacitate financiară și organizatorică, să treacă fără nicio problemă peste acest incident regretabil.

Vom oferi, în continuare, servicii financiare sigure și corecte tuturor membrilor noștri, fără ca acest eveniment să afecteze cu ceva activitatea și relația noastră cu aceștia.
Ne cerem scuze pentru acest incident și vă asigurăm  că în continuare vom fi  preocupați în ceea ce privește siguranța operațiunilor financiare desfășurate de către CAR Credit Teiuș în folosul membrilor săi”, se arată în comunicatul de presă transmis de Consiliul Director.

Acest articol a fost citit de 911 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *