Rămâi conectat

Știri din zonă

Bărbat de 57 de ani surprins de polițiștii din Ciuruleasa în timp ce transporta 12 metri cubi de material lemnos fără documente de proveniență

Publicat

în

Ieri, 2 februarie 2017, în jurul orelor 16.45, poliţiştii Postului de Poliţie Ciuruleasa au oprit, pentru control, pe DN 74, pe raza localităţii Ciuruleasa, o autospecială condusă de un bărbat de 57 de ani, din comuna Crişcior, judeţul Hunedoara, încărcată cu 12 metri cubi de material lemnos.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul nu a putut prezenta documentele legale de transport pentru materialul lemnos.

Faţă de acesta, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19, alin. 3 lit. a din Legea 171/2010, iar ca şi măsură complementară a fost confiscată întreaga cantitate de material lemnos.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
Un comentariu

Un comentariu

  1. mihaela

    05.02.2017 la 18:53

    Oferta super in anul 2017.

    Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: modelino_23@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știri din zonă

Drumul comunal Văleni – Helești, asfaltat cu peste 3 milioane de lei

Publicat

în

Primăria Bucium vrea să modernizeze un sector de drum comunal între satele Văleni (cu 9 locuitori) și Helești (12 locuitori), printr-un proiect în valoare de 3.050.000 de lei.

Potrivit documentației depuse la Agenția pentru Protecția Mediului Alba în vederea obținerii acordului de mediu, este vorba despre un tronson cuprins între km 0+000 metri la km 3+200 metri, deci 3,2 km.

Proiectul presupune asigurarea părții carosabile de 3 metri lățime pentru circulația pe o singură bandă, iar pe sectoare izolate vor fi realizate zone de încrucişare a vehiculelor, asigurându-se lăţimi între 4 – 5,5 m.

Pe o suprafață de 9.650 mp va fi beton asfaltic, pe sectoarele cu profil concav în suprafață de 780 mp vor fi montate dale de beton, iar pe drumurile laterale și accese în suprafață de 690 mp va fi turnat tot beton.

Partea carosabilă va fi prevăzută cu acostamente pe ambele părți, late de 0,25 – 0,5 metri, fiecare.

Pentru evacuarea apelor pluviale vor fi realizate șanțuri, rigole și 19 podeţe transversale, dintre care 8 vor fi folosite pentru accese la proprietăți, la care se adaugă 7 podețe tubulare noi. Investiția trebuie finalizată în termen de 16 luni de la data începerii lucrărilor, adică anul viitor, dacă totul merge bine.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 45 de ani din Mogoș reținut de polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu

Publicat

în

Joi, 21 martie 2024, polițiștii Postului de Poliție Mogoș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 45 de ani, din comuna Mogoș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 21 martie 2024, s-ar fi apropiat de soția sa, în vârstă de 40 de ani și ar fi purtat cu aceasta discuții în contradictoriu, încălcând astfel măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis la data de 9 februarie 2024, de către Judecătoria Câmpeni.

În cursul zilei de azi, 22 martie 2024, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 45 de ani din Mogoș reținut de polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu și și-a amenințat soția cu moartea

Publicat

în

Sâmbătă, 16 martie 2024, polițiștii Postului de Poliție Mogoș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 45 de ani, din comuna Mogoș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și amenințare.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 15 martie 2024, ar fi încălcat interdicția de a se apropia de soția sa, dispusă printr-un ordin de protecție emis la data de 9 februarie 2024, de Judecătoria Câmpeni, iar pe fondul unor discuții contradictorii ar fi amenințat-o cu moartea.

În cursul zilei de azi, 17 martie 2024, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Știri Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

abrud, stiri abrud, informatii abrud