Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat de 53 de ani din Roșia Montană cercetat de polițiști, după ce a fost surprins conducând băut pe strada Republicii din Abrud

Publicat

în

Ieri, 12 mai 2020, în jurul orei 23.00, polițiștii din Abrud l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Republicii din Abrud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Minor de 17 ani din Abrud cercetat de polițiști, după ce a condus fără permis un autoturism cu număr fals de înmatriculare

Publicat

în

Duminică, 17 martie 2024, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Abrud au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut în lacul Tău Brazi, de pe raza comunei Roșia Montană.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că, în seara zilei de 16 martie 2024, un minor, în vârstă de 17 ani, din Abrud, ar fi condus autoturismul familiei pe un drum de pământ, iar ulterior pe drumul public, până pe digul lacului unde ar fi pierdut controlul asupra acestuia.

Minorul aflat la volanul autoturismului și un alt minor, în vârstă de 14 ani, pasager în autoturism, ar fi ieșit din acesta, înainte ca autoturismul să scufunde în lac și fără să sufere leziuni.

Cei doi s-ar fi deplasat la domiciliile lor, iar incidentul nu a fost semnalat la poliție.

Autoturismul a fost extras din lac, cu sprijinul reprezentanților Primăriei Roșia Montană.

Polițiștii au constatat că acesta nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele de înmatriculare care erau aplicate aparțin unui alt autoturism.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Medicul chirurg Oltean Adrian și-a început acvtivitatea la Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza”, din Abrud

Publicat

în

Spitalul „Dr. Alexandru Borza” Abrud are un nou medic specialist Chirurgie Generală. Dr. Oltean Adrian și-a început activitatea în cadrul unității spitalicești.

„Mulțumim Domnului Dr. Oltean Adrian – Medic Specialist Chirurgie Generală, pentru că a ales să vină în slujba pacienților, la Spitalul Orășenesc “Dr. Alexandru Borza” din Abrud.

Pentru un act medical de excepție este nevoie, în primul rând, de medici de excepție și tocmai de aceea ne bucurăm că s-a alăturat un OM dedicat, profesionist, dispus să își pună priceperea, timpul și experiența în slujba pacienților noștri.

Un act medical de calitate, se realizează doar cu medici și echipă medicală de calitate”, au transmis reprezentanții spitalului din Abrud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 57 de ani reținut de polițiștii din Abrud, după ce a fost depistat în timp ce conducea băut și fără a avea permis, pe DN 74A

Publicat

în

Marți, 5 martie 2024, în jurul orei 13.45, polițiștii rutieri din Abrud, în timp ce acționau pe DN 74A, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Criscior, județul Hunedoara.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele, bărbatul a demarat, încercând să scape de control.

A fost urmărit de polițiști, iar în apropierea unei păduri a abandonat autoturismul și s-a ascuns în pădure, loc în care a fost identificat de polițiști.

A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru depunerea măsurilor legale.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Știri Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

abrud, stiri abrud, informatii abrud