Rămâi conectat

Știri din zonă

Bărbat de 46 de ani cercetat de polițiștii din Abrud, după ce a condus fără permis un moped neînmatriculat pe raza localității Mogoș

Publicat

în

Ieri, 10 martie 2019, în jurul orei 16.00, poliţiştii din Abrud  au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier in localitatea Mogoș.

Polițiștii deplasați la fata locului au constat că, un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Întregalde, în timp ce a condus un moped, neînregistrat, neînmatriculat şi fără permis de conducere, pe Drumul Județean 107I, la intersecție cu Drumul Județean 107K, in direcția de mers  Mogoș-Întregalde, respectiv in localitatea Mogoș, nu a adaptat viteza la efectuarea virajului spre dreapta, a pierdut controlul mopedului și a căzut pe carosabil, suferind răni ușoare.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vatamare corporala din culpapunerea în circulaţie s-au conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Intervenție a pompierilor militari din Câmpeni, după ce o locuință din Roșia Montana a luat foc

Publicat

în

Pompierii militari din Câmpeni au fost soolicitați să intervină luni, 8 aprilie 2024, în jurul orelor 13.00, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Roșia Montană.

„Secția de pompieri Câmpeni intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la o locuință. Forțe alocate: 2 x ASAS”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: „La sosirea forțelor de intervenție la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu ardere generalizata la o locuință, pe aproximativ 60mp. La momentul de față incendiul este localizat, se lucrează pentru stingerea în totalitate a acestuia. Fără victime”, a mai transmis ISU Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bombă de aruncător, calibru 82 mm cu focos, descoperită în această dimineață la Bucium

Publicat

în

O bombă de aruncător, calibru 82 mm cu focos, a fost descoperită în acestă dimienațî la Bucium. A intervenit echipa pirotehnică din cadrul ISU ALBA.

„La solicitarea IPJ Alba, echipa pirotehnică din cadrul ISU Alba a intervenit în cursul dimineții de vineri, în comuna Bucium, pentru asanarea unui muniții r[mase neexplodate. La sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării au constatat faptul că este vorba despre o bomba de aruncator, de calibru 82 mm, cu focos. Echipa pirotehnică a preluat bomba pentru a distrugerea ei ulterioară. Forțe alocate: 1 x autospecială pirotehnică”, a transmis ISU Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 68 de ani cercetat de polițiștii din Roșia Montană, după ce ar fi găsit un telefon mobil uitat într-un autoturism și nu l-a restituit proprietarului

Publicat

în

Miercuri, 3 aprilie 2024, polițiștii Postului de Poliție Roșia Montană au identificat un bărbat de 68 de ani, comuna Horea, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de însușirea bunului găsit.

Se pare, în luna august a anului 2023, bărbatul ar fi găsit un telefon mobil uitat de un tânăr într-un autoturism însă nu l-a restituit persoanei care l-a pierdut și nici nu l-a predat autorităților.

Telefonul, a cărui valoare a fost estimată la 1.000 de lei, a fost restituit tânărului care l-ar fi pierdut.

Reamintim că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Cu aceeași pedeapsă se sancționează și însușirea pe nedrept a unui bun mobil de aparține altuia, ajuns din eroare sau în mod fortuit în posesia făptuitorului, sau nepredarea acestuia în termen de 10 zile din momentul în care a cunoscut că bunul nu îi aparține.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Știri Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

abrud, stiri abrud, informatii abrud