abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 39 de ani din Bucium dat dispărut de familie

Bărbat de 39 de ani din Bucium dat dispărut de familie

Publicat în 20.04.2018 la ora 13:43

Marți, 17 aprilie 2018, în jurul orei 6.30 dimineața, Costan Ovidiu Cristian, de 39 ani, din satul Bucium, a plecat de la locuinţa sa spre Alba Iulia, unde făcea școala de șoferi.

Soția bărbatului susține că acesta a plecat cu ocazie, iar pe parcursul zilei au vorbit de mai multe ori la telefon. La ora 14.30 bărbatul a sunat acasă pentru a întreba dacă să facă cumpărături de la Alba Iulia, fiind ultima dată când familia a vorbit cu el. Ulterior, soția acestuia a aflat că de pe cardul dânsei, care se afla la soțul ei în ziua respectivă, au fost scoasă suma de 250 de lei.

Ovidiu Costan nu s-a mai întors acasă, iar familia a încercat fără rezultat să dea de el, bărbatul având telefonul închis. Nici pe facebook-ul personal nu s-a înregistrat vreo activitate din ziua de marți.

În decursul zilei de joi, bărbatul trebuia să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere, dar nu s-a prezentat.

Familia și apropiații bărbatului spun că este o fire foarte calmă și că nu avea nici un motiv să plece de acasă. Soția a alertat miercuri Poliția din Abrud care a demarat căutările.

Bărbatul are următoarele semnalmente: șaten, ochi albaștri, 1.90 inaltime și purta ochelari de vedere.

Era îmbrăcat cu o geaca culoarea mustarului, blugi si adidasi nike negru cu alb.

Persoanele care pot oferi informaţii despre bărbatul dispărut sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Acest articol a fost citit de 994 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.