abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Aventură şi mult noroi pentru pasionaţii de off-road, la cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Toamnă în Apuseni” de la Abrud

Aventură şi mult noroi pentru pasionaţii de off-road, la cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Toamnă în Apuseni” de la Abrud

Publicat în 11.11.2017 la ora 22:34

Praf, mocirlă, motoare turate la maxim și maşini şifonate… De asta au parte pasionaţii de off road, timp de două zile, la Abrud. A șasea ediţie a evenimentului „Toamnă în Apuseni”, a adus în munţi mii de cai puter, care au spart liniştea satelor.

Pasionaţii de trasee accidentate au participat sâmbătă la a șasea ediţie a „Toamnei în Apuseni”, desfășurată la Abrud. La start s-au înscris 43 de echipaje din toată țara: Timișoara, București, Cluj, Baia Mare, Arad, Argeș și Alba.

În prima zi a competiției a avut loc traseul pe TRACK, clasa STANDARD și TRIP, pe o distanță de 43 de kilometri, iar duminică, în ziua a doua se va desfășura proba de TRIAL, începând cu ora 10.

Deşi accidentat, aşa cum îi stă bine unei astfel de aventuri, traseul a fost şi unul încântător pentru ochi, participanţii fiind captivaţi şi de peisajele pitoreşti.

Evenimentul a fost organizat de Club Sportiv Offroad Alba în parteneriat cu CCAdvertising, Autodos, Pensiunea Silinel și Nirvana Caffe.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 419 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.