abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Aproape 22 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţişti, în urma unui control efectuat la o societate comercială din Abrud

Aproape 22 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţişti, în urma unui control efectuat la o societate comercială din Abrud

Publicat în 20.06.2018 la ora 12:36

Ieri, 19 iunie 2018, polițişti specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ Alba, împreună cu  reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Cluj și ai Direcţiei Silvice Alba, au făcut verificări la o societate comercială din Abrud, specializată în comercializarea materialului lemnos.

Cu ocazia controlului, s-a constatat că reprezentanții societăţii nu a putut prezenta documente legale de proveniență pentru 21,8 metri cubi de material lemnos.

Faţă de reprezentantul societăţii a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Acest articol a fost citit de 301 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.