abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Amenzi de peste 2.600 de lei aplicate în urma unui control pe DN 74A, efectuat de polițiștii din Abrud și Mogoș împreună cu reprezentanții R.A.R.

Amenzi de peste 2.600 de lei aplicate în urma unui control pe DN 74A, efectuat de polițiștii din Abrud și Mogoș împreună cu reprezentanții R.A.R.

Publicat în 05.10.2017 la ora 12:25

Seria acţiunilor pentru creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice din județul Alba, organizate pe poliţişti, împreună cu reprezentanții R.A.R. –ului, a continuat pe DN 74A. În urma controalelor au fost identificate 9 autovehicule ce aveau diverse defecţiuni tehnice.

La data de 4 octombrie a.c., între orele 10.00 – 15.00, poliţiştii rutieri din Abrud, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Mogoş şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe DN 74A, o acţiune pentru depistarea şoferilor care circulă, pe drumurile publice, cu autoturisme ce nu corespund, din punct de vedere tehnic, pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost identificate 9 autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, faţă de conducătorii acestora fiind luate măsuri de sancţionare contravenţională, cu amenzi în valoare totală de 2.610 lei.

Totodată, pentru 4 dintre autovehiculele identificate cu defecţiuni, au fost retrase certificatele de înmatriculare.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 379 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.