abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Adrian Teban co-președintele PNL Alba: ”În România se impune o reașezare a scenei politice” | abrudinfo.ro

Adrian Teban co-președintele PNL Alba: ”În România se impune o reașezare a scenei politice” | abrudinfo.ro

Publicat în 21.01.2015 la ora 5:17

Adrian Teban, copreședintele PNL Alba a declarat la Radio Unirea FM, că în România se impune o reașezare a scenei politice | abrudinfo.ro

Rezultatele alegerilor prezidențiale dovedesc că electoratul dorește un mod de abordare al politicii mai serios, mai predictibil.

Adrian Teban la radio Unirea FMMesajul electoratului a fost atât de puternic și convingător încât este greu ca politicienii să spună că nu l-au înțeles. De aceea se impune și o schimbare la nivelul Guvernului, iar în acest scop PNL pregătește o moțiune de cenzură. Nu pot spune exact când se va face această schimbare, dar este sigur că se va întâmpla la un moment dat”, este opinia co-președintelui PNL Alba.

Adrian Teban a spus că, în funcție de modul în care se va structura o nouă majoritate parlamentară, tendința fiind ca aceasta să se formeze ”mai degrabă cu o parte din PSD, decât cu tot felul de partide mici”, Guvernul ar putea să fie condus chiar un prim-ministru de la PSD, dar altul decât Victor Ponta deoarece acesta a pierdut încrederea electoratului, fapt dovedit de rezultatul alegerilor: ”Cred că în politică principalul lucru de care trebuie să te bucuri este încrederea, iar oamenii care vor reuși să coaguleze încrederea celor din Parlament, cu siguranță vor reuși să închege un nou Guvern”.

El a precizat că PNL se pregătește să preia Puterea. În partid funcționează comisii de specialitate (fiind și primar al unui oraș din Alba și având o vastă experiență în administrație publică, a fost cooptat într-una dintre aceste comisii) și un ”Guvern din umbră”, care monitorizează acțiunile actualei conduceri a țării pe toate domeniile, iar după ce va fi finalizat și procesul de fuziune între vechiul PNL și PDL, noua formațiune politică va fi gata să intre la guvernare.

Adrian Teban consideră că viața cetățenilor poate fi mai bună dacă sunt promovați în funcțiile de conducere din administrație oameni care știu ce au de făcut, care să contribuie la politicile publice ale județului, să aducă bunăstare prin ceea ce fac.

Pentru a realiza acest deziderat la nivel local, el a declarat că va merge în toate localitățile din Alba în care există organizații PNL, pentru a-i cunoaște pe membrii de partid, astfel încât la următoarele alegeri să poată fi folosită resursa umană cea mai competentă.

Am primit mandatul de copreședinte al PNL Alba ca pe o responsabilitate și încerc ca prin ceea ce știu și sunt pregătit să fac, să-mi aduc contribuția astfel încât viața locuitorilor din județ să fie mai bună”, a fost mesajul pe care Adrian Teban l-a transmis atât membrilor de partid, cât și cetățenilor care au votat schimbarea.

Acest articol a fost citit de 149 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.