abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » 31 de conducători auto sancționați de polițiștii din Abrud, Mogoș și Bucium, după ce au încalcat la sfârșitul săptămânii trecute normele rutiere pe DN 74 și DN 74A

31 de conducători auto sancționați de polițiștii din Abrud, Mogoș și Bucium, după ce au încalcat la sfârșitul săptămânii trecute normele rutiere pe DN 74 și DN 74A

Publicat în 29.01.2018 la ora 12:54

Prevenirea accidentelor rutiere datorate excesului de viteză şi depăşirilor neregulamentare, a fost scopul unei acţiuni desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute de către poliţiştii din Abrud. Aceştia, sprijiniţi de poliţiştii din Mogoş şi Bucium, au acţionat pe DN 74 şi pe DN 74 A. 

În cadrul acţiunii, au fost depistaţi 29 de conducători auto ce au depăşit limita legală de viteză şi doi care s-au angajat în depăşiri neregulamentare. Faţă de cei din urmă, complementar sancţiunii aplicate, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile.

Alţi doi conducători auto au fost sancţionaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 769 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.