abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Sport » Viitorul Abrud a obținut doar o remiză în meciul de debut al etapei de zona pentru juniori E

Viitorul Abrud a obținut doar o remiză în meciul de debut al etapei de zona pentru juniori E

Publicat în 26.04.2013 la ora 22:07

Viitorul Abrud (antrenor Marius Pocol) a debutat cu o remiză la etapa de zonă a întrecerii juvenile dedicate juniorilor E (copii născuţi în anul 2002) de la Tărlungeni, 1-1 (0-1) în această seară, cu InterStar Sibiu.

viitorul-abrudGolul moţilor a fost înscris de Răducu Pocol, talentatul jucător care în etapa judeţeană a marcat 81 de goluri, un veritabil record.”Avem şanse de calificare în semifinale dacă în următorul joc facem minimum un egal, sau pierdem la un gol însă înscriem de trei ori“, a spus antrenorul Marius Pocol.

Viitorul Abrud reprezinta Alba la etapa de zonă de la Tărlungeni (Braşov), din perioada 25-28 aprilie, alături de echipe din Braşov, Mureş, Sibiu, Harghita, Covasna. La “zonă”, abrudenii au fost repartizaţi în grupă cu InterStar Sibiu (1-1) şi Benţa Braşov (sâmbătă, 27 aprilie, ora 12.00), în cealaltă grupă fiind ACS Odorheiu Secuiesc, CS Iernut şi Tâmpa Braşov (duminică sunt prevăzute semifinalele şi finalele).

Micuţii moţi au defilat în judeţ, cu 17 victorii şi o înfrângere, plus un golaveraj impresionant (154-13). Lotul campioanei judeţului Alba la această etapă de zonă îi cuprinde pe Paul Cioflică (portar), Radu Bălşan, Aurelian Iancu, Emilian Iancu, Valentin Oancea, Răducu Pocol, Ştefan Torockay, Octavian Burduf şi Raul Poşogan (jucători de câmp).

Acest articol a fost citit de 458 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.