abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Un tânăr din Bucium a fost reţinut de poliţişti după ce a furat din locuinţa unui cetăţean din comună

Un tânăr din Bucium a fost reţinut de poliţişti după ce a furat din locuinţa unui cetăţean din comună

Publicat în 27.01.2015 la ora 13:39

arestati-dubaPoliţiştii din Bucium l-au identificat şi reţinut, ieri, 26 ianuarie 2015, pe un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comună, care este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, faptă sesizată la data de 24 ianuarie 2015.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în seara zilei de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, C.V.N., a pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din comuna Bucium, iar din camera în care dormea proprietarul, a sustras un portmoneu în care era suma de 1.800 de lei.

Faţă de C.V.N., care este cunoscut cu antecedente penale şi care mai este cercetat în alte dosare ce privesc fapte de furt, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 27 ianuarie a.c., să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 193 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.