abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Administrație » Reparaţia capitală la sediul Primăriei Abrud – tropoţâta pe loc!

Reparaţia capitală la sediul Primăriei Abrud – tropoţâta pe loc!

Publicat în 19.10.2015 la ora 12:30

Screen Shot 2015-10-18 at 17.36.10Vechea clădire a Primăriei Abrud a fost supusă unor reparații capitale, după ce vreme de cel puțin 25 de ani aceasta nu a mai suportat decât mici lucrări de întreținere, ne-a declarat primarul orașului, Nicolae Simina.

El a precizat că au fost realizate lucrări la fațadă și acoperiș, iar la interior au fost îndreptați pereții, s-au gletuit și s-au vopsit, iar în biroul primarului și la secretariat s-a montat tavan fals. Edilul-șef s-a declarat însă nemulțumit atât de calitatea lucrării, cât și de ritmul derulării acestora, întrucât constructorii au abandonat lucrarea de la 1 august, deși a mai rămas doar de pus gresia-granit pe holuri și pe scări. ”Constructorii contractează lucrări doar ca să aibă de lucru, cu toate că ei știu că nu dispun de suficiente utilaje și muncitori, iar apoi se mută din loc în loc, în funcție de urgențe.
Valoarea lucrărilor se ridică la 250.000 de lei, bani din bugetul local, dar nu vom plăti diferența de bani până nu se va încheia lucrarea. La fel se întâmplă și la câteva străzi din oraș, cum ar fi Aleea Copiilor. Este adevărat că termenul de finalizare expiră abia în noiembrie, dar mă așteptam ca execuția lucrărilor să se termine mai repede”, a spus, supărat, primarul Abrudului, Nicolae Simina.

Robert GHERGU

Acest articol a fost citit de 181 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.