abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Administrație » Premergător Sărbătorilor de Crăciun, 10 familii se vor muta în locuințe noi, la Abrud

Premergător Sărbătorilor de Crăciun, 10 familii se vor muta în locuințe noi, la Abrud

Publicat în 09.12.2015 la ora 10:30

siminaLa inițiativa primarului Nicolae Simina, Consiliul Local Abrud a aprobat recent repartizarea, în vederea închirierii, a unui număr de 9 garsoniere și a unui apartament, în două blocuri noi situate pe Aleea Rozelor, respectiv în Piața Eroilor din oraș, aflate în proprietatea privată a unității administrativ-teritoriale.

Edilul-șef a declarat că apartamentul nr. 6 din Piața Eroilor nr. 7 a fost repartizat Mihaelei Boboc, iar cheile garsonierelor din blocul F de pe Aleea Rozelor vor ajunge la Alina Ionela Tiroi, Claudia Maria Râza, Ionela Claudia Butnariu, Elena Georgeta şi Claudiu Gheorghe, Delia Maria şi Nicolae Mircea Rus, Violeta Mirela şi Marcel Vasile Guran, Carmen Anişoara și Dumitru Ţîroiu, Szilamer- Attila Bokor, respectiv Elisabeta Cornelia și Constantin Petru Sicoe.
Primarul Nicolae Simina a ținut să sublinieze că cele 10 locuințe au fost repartizate celor care au îndeplinit criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de repartizare a locuinţelor cu chirie din fondul locativ de stat proprietatea oraşului Abrud, aprobate prin HCL Abrud nr. 13/2010.
Nu pot beneficia de locuință de stat abrudenii care au sau au avut un cămin!
Cele 3 criterii restrictive sunt: 1. titularul cererii de locuinţă care poate deveni beneficiar al unei repartiţii de locuinţă destinată închirierii și titular al contractului de închiriere trebuie să fie major la data formulării cererii. Cererea de locuinţă se întocmește numai individual şi în nume propriu, fiind necesară prezentarea copiei de pe certificatul de naştere sau de pe actul de identitate; 2. titularul cererii de locuinţă şi ceilalţi membri ai familiei acestuia – soţ/soţie, copii şi/sau alte persoane aflate în întreţinerea acestuia trebuie să nu deţină şi să nu fi deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe destinate închirerii, în oraşul Abrud. Pentru aceasta, solicitantul trebuie să prezinte declaraţii autentificate ale titularului cererii și, după caz, ale soției/soțului și ale celorlalți membri majori din familie, precum și adeverință de la locul de muncă; 3. titularul cererii de locuinţă trebuie să îşi desfăşoare activitatea în oraşul Abrud.

Robert GHERGU

Acest articol a fost citit de 77 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.