abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Politică » PNL Alba este o anexă a PDL, iar Teodor Atanasiu e un senator ilegitim!

PNL Alba este o anexă a PDL, iar Teodor Atanasiu e un senator ilegitim!

Publicat în 06.04.2014 la ora 12:00
  • Liberalii au trădat valorile USL. Declaraţie politică susţinută de deputatul PSD Ioan DÎRZU
    Ioan DirzuDeclaraţia mea politică de astăzi face referire la recentele reacţii în presă ale liderilor liberali din judeţul Alba. Pentru prima dată, într-o conferinţă de presă ţinută săptămâna trecută, liderul PNL Alba, senatorul liberal Teodor Atanasiu, recunoaşte că în ultimii doi ani liberalii din judeţ au tânjit după o alianţă cu Traian Băsescu şi Partidul Democrat Liberal. Prin această declaraţie PNL recunoaşte că nu a crezut niciodată în valorile Uniunii Social Liberale, pentru o Românie corectă în care injustiţia vechiului regim democrat-liberal să fie combătută. Mai exact, PNL demonstrează din nou că a mimat opoziţia şi a jucat mereu în tabăra adversă, în echipa celor care au vrut răul românilor prin tăierea pensiilor şi a salariilor.
    Le reamintesc domnilor liberali, mai ales din judeţul Alba, că nu le vom permite să îşi continue jocurile politice murdare. Astăzi, PNL are atâţia aleşi locali în ţară şi în judeţul Alba pentru că noi, cei din PSD, am fost corecţi şi am acceptat paritatea, pentru binele României. Prin reacţia sa, liderul PNL Alba recunoaşte că a minţit în campania electorală pentru alegerile locale, când a cerut voturile cetăţenilor din Alba pentru Consiliul Judeţean. Astfel, ne explicăm mai bine cum în localităţile conduse de liberali, în judeţ, au fost pierdute aceste alegeri. Înţelegem mai bine scorul slab din Cugir, condus de un primar liberal sau cum s-a făcut că în campania electorală domnul Atanasiu şi liderii liberali nu veneau la acţiunile de campanie ale USL, pentru a discuta cu cetăţenii.
    Am dorit să vin cu această declaraţie de la tribuna Parlamentului întrucât le-am solicitat cetăţenilor din Alba votul pentru proiectul USL. Prin cele declarate, domnul Atanasiu nu mai este un senator demn pentru cetăţenii din Alba. Locul pe care îl ocupă este deţinut ilegitim şi îl invit, în numele votanţilor USL din Alba şi în special din zona Apuseni-Teiuş, să îşi dea demisia şi să revină la urne. Este singura metodă prin care poate să demonstreze că nu i-a minţit pe cei 7,4 milioane de români care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 497 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.