abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Soluţia la proasta administrare a oraşului Abrud e oferită de PNL: Tibi Raţiu!

(P) Alegeri Locale 2016 – Soluţia la proasta administrare a oraşului Abrud e oferită de PNL: Tibi Raţiu!

Publicat în 09.05.2016 la ora 10:00

tiberiu-ratiu-afis-electoral-alegeri-locale-2016Apropierea alegerilor locale îl face pe actualul primar al Abrudului să intre în „febra alegerilor”. S-a apucat să mai facă câte ceva, sperând că, pe ultima sută de metri, îi va prosti pe cetăţenii oraşului să-l mai voteze. Dar nu va fi aşa.

Îngrijorează disperarea cu care actualul primar cheltuie, cheltuie şi iar cheltuie. Până acum, au fost ani de letargie. Ce vedem azi ne dovedeşte că şi cei care au condus oraşul din 2012 până azi ştiau ce să facă şi n-au făcut, iar vremea alegerilor a sosit fără veste, parcă. Acum se poate să se decolmateze, să se întreţină drumuri vicinale, să continue proiecte primite la preluare de mandat. Graba, lucrul pompieristic, fără o strategie şi fără o ordine firească a lucrărilor, arată disperarea PSD-iştilor de a rămâne ancoraţi la conducere. Bâlbâieli fără sfârşit în decizii, taxe şi impozite pe care nici consilierii care îl susţin pe actualul primar nu le pricep completează tabloul celei mai slabe administraţii de după revoluţie. Să asfaltezi înainte de a introduce canalizarea pe o stradă înseamnă ca anul următor să strici ce ai făcut; să asfaltezi o stradă care duce nicăieri, înaintea străzii principale din care se ramifică, arată că interesul de grup este pus înaintea celui general. Iar promisiunile din campania trecută au rămas doar promisiuni. Ne întrebăm, firesc, unde este ştrandul cu bazinul de înot încălzit, sau vestiarele de la terenul sintetic? Unde s-a mutat târgul de animale, prioritatea numărul unu, mult trâmbiţată? Unde sunt locurile noi de joacă pentru copii, casa de cultură, locurile de muncă şi câte altele promise? Să mai amintim de amplele campanii de ameliorare pajişti, de marcări de arbori? Şi, în plus, ce s-a ales de promisiunile cu privire la salarii sau de promisiunile pe teme ecologiste şi de gestionare selectivă a deşeurilor, sau cum s-a rezolvat problema câinilor vagabonzi? Nu primim răspunsuri, pentru că de la un primar PSD-ist incompetent nu poţi primi răspunsuri. Cad zidurile de pe Abrudel şi Cerniţa de-abia se mai strecoară printre bălării. De curăţenia de primăvară s-a tot vorbit de acum 4 ani. Doar s-a vorbit. Bordurile şi trecerile de pietoni puteau fi vopsite măcar înainte de începerea anului şcolar, sau dacă nu, măcar pentru sărbătoarea de Paşti. Nu s-a făcut nimic. Iar dacă tot nu s-a plantat nici un pom, nici de curăţat crengile sau de dat cu var nu poate fi vorba. E benefică uneori alternanţa la conducerea primăriei pentru că experienţa se poate acumula şi prin „aşa să nu faceţi”! Încrederea se câştigă foarte greu iar în spatele ei se află multă muncă, dăruire, cunoaştere. Ce spunem noi că este foarte important, este faptul că fiecare cetăţean trebuie să se gândească bine atunci când are de ales. Să nu se lase amăgit de promisiuni şi să nu mai ofere votul pentru cei ce nu merită, pentru „soluţiile perdante”. Iar pentru Abrud, PNL propune soluţia câştigătoare: Tibi Raţiu!

PNL Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 201 ori