abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știrea ta » La robinetele abrudenilor curge „ciocolată caldă” în loc de apă potabilă…

La robinetele abrudenilor curge „ciocolată caldă” în loc de apă potabilă…

Publicat în 08.09.2019 la ora 21:35

Un cititor al abrudinfo.ro ne-a transmis o fotografie din care se poate observa că apa care curge la robinetele abrudenilor are aspect de „ciocolată caldă”…

„De ani buni, în orașul Abrud autoritățile sunt incapabile să rezolve problema apei potabile. Ieri, la robinet, curgea ciocolată caldă, în locul apei potabile. Practic apa este atât de murdară, turbiditatea ei este atât de mare încât nu o putem folosi la nimic”.

Într-o postare pe rețeaua de socialzare facebook, primarul orașului Abrud încearcă să lămurească ”minunea” care îi afectează de mulți ani în fiecare vară pe abrudeni:

„Ieri am fost anunțați ca se întrerupe furnizarea apei în noaptea din 6 spre 7 septembrie. Cauza acestei întreruperi, este scăderea drastică a debitului apei la sursa de captare. La reluarea funnuzarii apei, datorită presiunii din rețea, sunt antrenate depunerile de pe rețea, cauta inclusiv, sau mai ales, de pe rețelele secundare. Ceea ce văd în poza postată, dar este rugină. Această rugină poate să provină de pe rețeaua internă a blocului de locuințe unde aveți domiciliul. Consider că în anunțul dat de CTTA Apa Alba, era indicat să se precizeze faptul că este posibil ca în unele zone sa apară astfel de probleme”

Acest articol a fost citit de 159 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.