abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Politică » “Judeţul Alba primeşte mai mulţi bani de la Guvernul condus de premierul PSD Victor Ponta, pentru că am reuşit să facem din Alba o prioritate”

“Judeţul Alba primeşte mai mulţi bani de la Guvernul condus de premierul PSD Victor Ponta, pentru că am reuşit să facem din Alba o prioritate”

Publicat în 18.11.2013 la ora 10:00

ioand-darzu-scoli-zona-munteSusţine Ioan DÎRZU, deputat PSD de Alba

Ultima şedinţă de Guvern a adus multe veşti bune pentru judeţul Alba, ca urmare a alocării mai multor sume importante de bani pentru proiecte de interes pentru cetăţenii din Alba. Prima decizie adoptată de Guvernul condus de preşedintele PSD Victor Ponta, ca urmare şi a insistenţelor venite din partea deputatului Ioan Dîrzu, preşedinte PSD Alba, a fost să aloce în ultima şedinţă de Guvern peste 2 milioane de lei pentru finalizarea construcţiei bazinului olimpic din Alba Iulia. Astfel, această măsură demonstrează din nou consecvenţa cu care PSD a promovat în ultimele luni proiecte destinate dezvoltării judeţului Alba. „PSD a optat mereu pentru o politică bazată pe rezultate, pe lucruri concrete făcute pentru cetăţeni. Nouă nu ne place gargara politică făcută de unii oameni politici din Alba din tot spectrul politic. Noi nu vrem scandaluri, vrem să le arătăm albaiulienilor şi tuturor cetăţenilor din judeţ că obiectivul nostru, al PSD, este să facem mai multe pentru comunitate”, a declarat deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu. A doua decizie importantă luată la iniţiativa ministrului PSD Dan Şova a fost alocarea pentru anul 2014 a mai multor fonduri pentru drumurile judeţene şi comunale din judeţul Alba. Astfel, în opinia deputatului Ioan Dîrzu, Alba primeşte 13 milioane de lei, cu 500.000 de lei mai mult decât în 2013, pentru drumurile judeţene şi comunale, care sunt considerate o prioritate la nivelul judeţului Alba încă din campania PSD pentru alegerile parlamentare. În final, Guvernul a decis să devină prioritate naţională finalizarea auto­străzii Orăştie-Sibiu şi începerea construcţiei autostrăzii Sebeş-Turda. Ambele sunt proiecte gestionate de ministrul Dan Şova şi au fost iniţiate cu prioritate de reprezentanţii social democraţi. Potrivit lui Ioan Dîrzu, „PSD a devenit partidul marilor proiecte pentru judeţul Alba. Noi am susţinut investiţia Daimler din Sebeş, noi finalizăm centura Sebeşului, noi construim autostrăzi în Alba. În timp  ce unii sunt oamenii marilor minciuni, noi, social democraţii, avem încredere că este nevoie de realizări şi de rezultate concrete. Am spus-o încă de la alegerile parlamentare: prioritatea mandatului meu de deputat de Alba este să deschid uşa greilor de la Bucureşti pentru oamenii din judeţ. Am demonstrat prin aceste măsuri bugetare că avem puterea de a face din Alba o prioritate pentru guvernarea condusă de preşedintele PSD, Victor Ponta”.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 304 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.