abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Administrație » Joi, 29 octombrie: Ședință ordinară a Consiliului Local Abrud. Vezi ordinea de zi

Joi, 29 octombrie: Ședință ordinară a Consiliului Local Abrud. Vezi ordinea de zi

Publicat în 27.10.2015 la ora 8:57

primaria-abrud-2015Consiliul Local Abrud este convocat în şedinţă publică ordinară, ce va avea loc joi, 29 octombrie 2015, începând cu ora 13.00. Întrunirea se va desfășura în sala de şedinţe ”Avram Iancu” din cadrul Primăriei Abrud, iar primarul Nicolae Simina a propus următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local, modificarea și completarea Listei obiectivelor de investiții pentru anul 2015.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării și completării Programului anual al achizițiilor publice pe anul 2015.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea obiectivului de investiții ”Amenajare târg de animale-Abrud”, județul Alba.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea declanșării procedurii de expropriere pentru cauză de utilitate publică, a unor imobile de natură teren, necesară realizării obiectivului de investiție ”Stație de epurare Abrud”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a terenului situat în Abrud, strada Aleea Copiilor și strada Avram Iancu în vederea construirii de magazii de lemne.

6. Proiect de hotărâre privind preluarea fără plată a microbuzului marca Opel Movano de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în favoarea unității administrativ-teritoriale oraș Abrud.

7. Proiect de hotărâre privind aprobare traseului de circulație a microbuzului școlar Opel Movano pentru transportul elevilor din unităților de învățământ de pe raza orașului Abrud.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii în domeniul public al unui teren în suprafață de 738 m.p. situat în zona Abrud Sat, strada Crișan, FN.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui acord de parteneriat cu Asociația EcoAssist în vederea împăduririi unei suprafețe de 1 ha.

10. Probleme curente.

Ovidiu Culda

Acest articol a fost citit de 115 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.