abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Din Județ » Blaj aLive: Concert extraordinar oferit de trupa Lala Band

Blaj aLive: Concert extraordinar oferit de trupa Lala Band

Publicat în 08.06.2013 la ora 22:02

concert Lala Band Blaj aLiveEvenimentul Blaj aLive a continuat cu un concert extraordinar oferit de trupa Lala Band.  Sore, Alina Eremia și Dorian Popa, 3 dintre cei mai fascinanți membrii ai ansamblului dance-pop-rock Lala Band, au urcat pe scena Blaj aLive prezentând proiectele lor solo alături de dansatori.  În timpul concertului oferit de membrii Lala Band a ieşit soarele pe Câmpia Libertăţii din Blaj, acest lucru fiind spre deliciul câtorva mii de persoane prezente şi mai ales a copiilor şi adolescenţilor care îndrăgesc cel mai mult formaţia.

Trupa-vedetă Lala Band, lansată în 2010 în serialul de televiziune „Pariu cu viața”, a fermecat tinerii și adolescenții din toată țara.

Alina și Dorian au performat pe rând pe scena Blaj aLive alături de echipa lor de DJ și dansatori, show-ul culminând cu apariția celei mai iubite membre a trupei Lala Band: Sore Mihalache.

Acest articol a fost citit de 758 ori

Un Comentariu la Blaj aLive: Concert extraordinar oferit de trupa Lala Band

  1. baciu elena Răspunde

    30.08.2013 la 9:54

    va ador si imi doresc foarte mult sa va vad in realitate nu doar in videoclipurile pieselor voastre.si asi dori sa dati cat mai curand u concert in costanta.va ador mai ales pe alina si liviu se ptrivesc foarte mult si sore cu dorian.va iubesc mult :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.