abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Știri din zonă » Bărbat lovit cu toporul în cap la Roșia Montană

Bărbat lovit cu toporul în cap la Roșia Montană

Publicat în 18.06.2014 la ora 12:16

duba-politie-abrudScandal soldat cu o victimă în cartierul Dăroaia din Roşia Montană. Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 39, prieteni de pahar, s-au încăierat iar deznodământul putea fi unul tragic. Unul dintre aceştia a ajuns la spital în toiul nopţii după ce a fost lovit cu toporul în cap.

Azi noapte în jurul orei 1.00, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia Montană, au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o locuinţă din cartierul Dăroaia, s-a produs un scandal. Oamenii legii  s-au deplasat imediat la faţa locului şi au intervenit pentru aplanarea conflictului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că scandalul s-a produs, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între C.C., de 30 de ani, N.F.S., de 19 ani, pe de o parte şi L.I., de 39 de ani, pe de altă parte.  În timpul conflictului cei 3 şi-au aplicat reciproc lovituri iar C.C. l-a lovit cu un topor în zona capului, pe L.I., provocându-i un traumatism. Victima a fost transportată, în stare de conștientă, la spitalul din Abrud de unde a fost transferată, pentru investigaţii şi asistenţă medicală de specialitate, la Spitalul Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică a faptei.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 462 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.