abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Bărbat de 65 de ani din Vadu Moților amendat de polițiștii din Abrud, după ce a prezentat acte neconforme cu realitatea pentru materialul lemnos pe care-l transporta cu o autoutilitară

Bărbat de 65 de ani din Vadu Moților amendat de polițiștii din Abrud, după ce a prezentat acte neconforme cu realitatea pentru materialul lemnos pe care-l transporta cu o autoutilitară

Publicat în 20.05.2019 la ora 14:52

Sâmbătă, 18 mai 2019, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din Abrud, în timp ce acționau împreună cu polițiștii din Mogoș, pe DN 74 A, au oprit, pentru control, o autoutilitară ce transporta material lemnos și era condusă de un bărbat de 65 de ani, din comuna Vadu Moților.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că datele menționate în documentele de însoțire a materialului lemnos nu corespundeau cu caracteristicile efective ale transportului, în urma măsurătorilor rezultând o diferență de 3,3 metri cubi de material lemnos.

Față de conducătorul auto a fost luată măsura sancționării contravenționale,  conform art.19, alin.2 lit. c din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 3,3 metri cubi de material lemnos a fost confiscată.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 431 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.