abrudinfo, stiri abrud, informatii abrud

Acasă » Actualitate » Autorii unui furt dintr-o casă nelocuită din Abrud identificați de polițiști

Autorii unui furt dintr-o casă nelocuită din Abrud identificați de polițiști

Publicat în 01.04.2015 la ora 12:41

duba-politie-abrudPoliţiştii au reușit să-i identifice pe autorii unui furt dintr-o casă nelocuită, faptă prin care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 9.000 de lei. Este vorba de trei tineri din Abrud și Sibiu dintre care unul  a fost reţinut.

La data de 31 martie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, i-au identificat pe S.V.A., de 16 ani, din Abrud, S.S., de 24 de ani, din Abrud şi MC., de 26 de ani, din municipiul Sibiu, ultimii doi fiind cunoscuţi cu antecedente penale, care sunt bănuiţi de comiterea, în noaptea de 28/29 martie a.c., a unui furt dint-o locuinţă din oraşul Abrud.

Se pare că cei 3 tineri au pătruns prin efracţie în casa nelocuită şi au sustras un motoferăstrău şi un cazan din cupru. Prejudiciul a fost estimat de persoana păgubită la suma de 9.000 lei.

Faţă de S.S., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 01 aprilie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Acest articol a fost citit de 176 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.