Rămâi conectat

Actualitate

Un bărbat de 40 de ani din Abrud a decedat după ce a plonjat cu mașina în Râul Arieș, pe DN75, la Lupșa

Publicat

în

ambulanta-smurd-noapteaUn bărbat de 40 de ani din Abrud a decedat, în urma unui accident rutier produs în această seară pe DN75, la Lupșa, după ce mașina pe care o conducea a părăsit spațiul carosabil și s-a răsturnat în Râul Arieș. 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, un bărbat de 40 de ani din Abrud, Ș.M., care se deplasa pe DN75, pe raza localității Lupșa, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a rupt un parapet și s-a răsturnat cu autoturismul, marca Audi, înmatriculat în Alba, în albia Râului Arieș.

Medicii au efectuat manevre de resuscitare o oră și 40 de minute, timp în care bărbatul s-a aflat în stare inconștientă. Pompierii din Câmpeni au intervenit pentru descarcerare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Bărbat de 38 de ani din Abrud cercetat de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea sub efectul substanțelor psihoactive, pe strada Avram Iancu

Publicat

în

Miercuri, 27 martie 2024, în jurul orei 14.30, polițiștii rutieri din Abrud au oprit, pentru control, un autoturism condus pe strada Avram Iancu din Abrud, de un bărbat de 38 de ani, din Abrud.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Minor de 17 ani din Abrud cercetat de polițiști, după ce a condus fără permis un autoturism cu număr fals de înmatriculare

Publicat

în

Duminică, 17 martie 2024, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Abrud au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut în lacul Tău Brazi, de pe raza comunei Roșia Montană.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că, în seara zilei de 16 martie 2024, un minor, în vârstă de 17 ani, din Abrud, ar fi condus autoturismul familiei pe un drum de pământ, iar ulterior pe drumul public, până pe digul lacului unde ar fi pierdut controlul asupra acestuia.

Minorul aflat la volanul autoturismului și un alt minor, în vârstă de 14 ani, pasager în autoturism, ar fi ieșit din acesta, înainte ca autoturismul să scufunde în lac și fără să sufere leziuni.

Cei doi s-ar fi deplasat la domiciliile lor, iar incidentul nu a fost semnalat la poliție.

Autoturismul a fost extras din lac, cu sprijinul reprezentanților Primăriei Roșia Montană.

Polițiștii au constatat că acesta nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele de înmatriculare care erau aplicate aparțin unui alt autoturism.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Medicul chirurg Oltean Adrian și-a început acvtivitatea la Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza”, din Abrud

Publicat

în

Spitalul „Dr. Alexandru Borza” Abrud are un nou medic specialist Chirurgie Generală. Dr. Oltean Adrian și-a început activitatea în cadrul unității spitalicești.

„Mulțumim Domnului Dr. Oltean Adrian – Medic Specialist Chirurgie Generală, pentru că a ales să vină în slujba pacienților, la Spitalul Orășenesc “Dr. Alexandru Borza” din Abrud.

Pentru un act medical de excepție este nevoie, în primul rând, de medici de excepție și tocmai de aceea ne bucurăm că s-a alăturat un OM dedicat, profesionist, dispus să își pună priceperea, timpul și experiența în slujba pacienților noștri.

Un act medical de calitate, se realizează doar cu medici și echipă medicală de calitate”, au transmis reprezentanții spitalului din Abrud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Abrud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Știri Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

abrud, stiri abrud, informatii abrud